George Wilhelmlaan 1C
 |  9351GJ Leek
T 0594 51 63 04 E info@fysiotherapeutleek.nl
 | 

Fysiotherapeutisch Centrum Leek


Bij onze fysiotherapiepraktijk leek kunt u terecht voor al uw klachten van het houdings- en bewegingsapparaat , zoals gewrichtsklachten, spierklachten of peesklachten, maar ook voor de behandeling van hoofdpijn, een onjuiste ademhaling of revalidatie na een operatie. Naast algemene fysiotherapie zijn onze fysiotherapeuten o.a. gespecialiseerd in manuele therapie, dry needling en de behandeling van schouderklachten, hoofdpijn en psychosomatische klachten.

Onze fysiotherapiepraktijk is gevestigd naast de huisartsgroepspraktijk aan de G. Wilhelmlaan 1c in Leek.
Naast een goede bereikbaarheid, is er parkeergelegenheid voor de deur.

Fysiotherapeutisch Centrum Leek is direct toegankelijk, d.w.z. dat er voor fysiotherapie in onze praktijk geen verwijzing van uw huisarts of specialist nodig is.

Belangrijk binnen Fysiotherapie Leek is deskundigheid en persoonlijke aandacht voor onze patiënt.

Mocht u n.a.v. de informatie op onze site nog vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u dan gerust contact met ons op middels het contactformulier of telefonisch op nummer: 0594-516304.

 
Fysiotherapie
Fysiotherapie
Fysiotherapie wordt toegepast voor al uw klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.
Lees Meer
Manuele therapie
Manuele therapie
Manuele therapie maakt gebruik van specifieke bewegingen in de gewrichten. Hierbij wordt de beweeglijkheid hersteld of een teveel aan beweging gestabiliseerd.
Lees Meer
Dry needling therapie
Dry-needling
Dry-needling is een techniek waarbij spieren worden aangeprikt welke op die manier snel en langdurig ontspannen raken. De techniek wordt toegepast tegen o.a.: pijn & stijfheid, bewegingsbeperkingen door gewrichten en verminderde kracht in de spier(en).
Lees Meer
Shock Wave Therapie
ShockWave therapie
Shockwave therapie werkt met Shockgolven waarbij de bloedcirculatie en stofwisseling gestimuleerd worden. Hierdoor worden de zelfhelende eigenschappen van het lichaam geactiveerd.
Lees Meer
Medical Taping
Medical taping
D.m.v. Medical taping beïnvloeden we het lichaam en ondersteuning van de lichaamseigen genezingsprocessen, volgens de principes van de kinesiologie.
Lees Meer
Schoudertherapie
Schoudertherapie
Schouderklachten zijn na rug- en nekklachten de meest voorkomende aandoeningen aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dit kan door een verkeerde beweging, overbelasting of een medische oorzaak voorkomen.
Lees Meer
Fysiotherapie Leek behandelt o.a. patienten uit de omgeving van Leek, Tolbert, Zevenhuizen, Roden, Niekerk, Zuidhorn, Marum, Groningen en Boerakker.
Met patienten door heel Groningen ,Drenthe en Friesland.


Privacy Statement