George Wilhelmlaan 1C
 |  9351GJ Leek
T 0594 51 63 04 E info@fysiotherapeutleek.nl
 | 

Wij zijn weer open!We zijn weer begonnen met het behandelen van patiënten in de praktijk.

Als jij, of iemand in jouw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit.
Als het voor jouw zorg noodzakelijk is, en het ook veilig en verantwoord kan, plannen we wel een behandeling in de praktijk.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:
  • - Geen handen schudden
  • - Neem je eigen badhanddoek mee
  • - Was je handen voor en na de afspraak
  • - 1 persoon per fysiotherapeut
  • - Hoest en nies in je elleboog
  • - Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
  • - Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet

Mogelijk vragen we jou ook om een mondkapje te dragen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.
Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.
 
Fysiotherapie
Fysiotherapie
Fysiotherapie wordt toegepast voor al uw klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.
Lees Meer
Manuele therapie
Manuele therapie
Manuele therapie maakt gebruik van specifieke bewegingen in de gewrichten. Hierbij wordt de beweeglijkheid hersteld of een teveel aan beweging gestabiliseerd.
Lees Meer
Dry needling therapie
Dry-needling
Dry-needling is een techniek waarbij spieren worden aangeprikt welke op die manier snel en langdurig ontspannen raken. De techniek wordt toegepast tegen o.a.: pijn & stijfheid, bewegingsbeperkingen door gewrichten en verminderde kracht in de spier(en).
Lees Meer
Shock Wave Therapie
ShockWave therapie
Shockwave therapie werkt met Shockgolven waarbij de bloedcirculatie en stofwisseling gestimuleerd worden. Hierdoor worden de zelfhelende eigenschappen van het lichaam geactiveerd.
Lees Meer
Medical Taping
Medical taping
D.m.v. Medical taping beïnvloeden we het lichaam en ondersteuning van de lichaamseigen genezingsprocessen, volgens de principes van de kinesiologie.
Lees Meer
Schoudertherapie
Schoudertherapie
Schouderklachten zijn na rug- en nekklachten de meest voorkomende aandoeningen aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dit kan door een verkeerde beweging, overbelasting of een medische oorzaak voorkomen.
Lees Meer
Fysiotherapie Leek behandelt o.a. patienten uit de omgeving van Leek, Tolbert, Zevenhuizen, Roden, Niekerk, Zuidhorn, Marum, Groningen en Boerakker.
Met patienten door heel Groningen ,Drenthe en Friesland.


Privacy Statement