George Wilhelmlaan 1C
 |  9351GJ Leek
T 0594 51 63 04 E info@fysiotherapeutleek.nl
 | 

Fysiotherapeutisch Centrum LeekIn verband met het coronavirus zijn wij gesloten voor behandelingen die moeten plaatsvinden binnen 1,5 meter afstand.

Wij hebben dit moeten besluiten n.a.v. de nieuwste richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging.

Wij willen u graag telefonisch van dienst zijn (tel. 0594-51 63 04). Spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u z.s.m. terug.

Voor vragen kunt u ook ons contactformulier gebruiken.
 
Fysiotherapie
Fysiotherapie
Fysiotherapie wordt toegepast voor al uw klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.
Lees Meer
Manuele therapie
Manuele therapie
Manuele therapie maakt gebruik van specifieke bewegingen in de gewrichten. Hierbij wordt de beweeglijkheid hersteld of een teveel aan beweging gestabiliseerd.
Lees Meer
Dry needling therapie
Dry-needling
Dry-needling is een techniek waarbij spieren worden aangeprikt welke op die manier snel en langdurig ontspannen raken. De techniek wordt toegepast tegen o.a.: pijn & stijfheid, bewegingsbeperkingen door gewrichten en verminderde kracht in de spier(en).
Lees Meer
Shock Wave Therapie
ShockWave therapie
Shockwave therapie werkt met Shockgolven waarbij de bloedcirculatie en stofwisseling gestimuleerd worden. Hierdoor worden de zelfhelende eigenschappen van het lichaam geactiveerd.
Lees Meer
Medical Taping
Medical taping
D.m.v. Medical taping beïnvloeden we het lichaam en ondersteuning van de lichaamseigen genezingsprocessen, volgens de principes van de kinesiologie.
Lees Meer
Schoudertherapie
Schoudertherapie
Schouderklachten zijn na rug- en nekklachten de meest voorkomende aandoeningen aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dit kan door een verkeerde beweging, overbelasting of een medische oorzaak voorkomen.
Lees Meer
Fysiotherapie Leek behandelt o.a. patienten uit de omgeving van Leek, Tolbert, Zevenhuizen, Roden, Niekerk, Zuidhorn, Marum, Groningen en Boerakker.
Met patienten door heel Groningen ,Drenthe en Friesland.


Privacy Statement